Skriti zabojniki za lepšo okolico

Dejstvo je, da brez rjavih, črnih, zelenih, rumenih zabojnikov pred hišo pač ne gre. Vsi se strinjamo, da je odpadke potrebno nekam dati. Smetarniki, ki neprivlačne zabojnike lično skrijejo, so v tujini zelo priljubljeni, podoben trend pa v zadnjem času opažamo tudi pri nas.

Konstrukcija za smetarnike je izdelana iz jekla, po želji pa vam jo naredimo tudi iz aluminija. S smetarnikom bo vaša okolica postala bolj urejena, saj boste zabojnike za smeti lahko shranili, obenem pa jih zaščitili pred vremenskimi vplivi in jim tako podaljšali življenjsko dobo. Dodatna prednost smetarnikov je tudi ta, da jih lahko opremite s ključavnico in imate dostop do njih le vi. Njihova vsebina bo tako dobro skrita pred radovednimi sosedi.

Ostale prednosti smetarnikov

 

Kot smo omenili, imajo smetarniki številne prednosti. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj najpomembnejših, ki so najpogosteje tudi glavni razlog, da se ljudje odločajo zanje.

  • Vizualna izboljšava

Smetarniki vse bolj priljubljeni postajajo iz dveh razlogov. Prvi je ta, da skrijejo grde zabojnike, posledično pa s tem izboljšajo vizualni izgled hiše, saj okolica postane bolj urejena.

  • Vremenski vplivi

S smetarniki boste zabojnike zaščitili pred različnimi vremenskimi vplivi in na takšen način podaljšali njihovo življenjsko dobo. Dodatno pa so smetarniki odlična zaščita pred raznimi škodljivci, ki vam lahko smeti prevrnejo in naredijo še večji nered. To se še posebej pogosto dogaja v poletnem času, ko jih privabijo razne vonjave. Zabojniki pa bodo pred zmrzaljo in močnimi vetrovi na varnem tudi pozimi. Tako boste preprečili možnost, da vam smeti odpihne na drugo stran ulice.

  • Vsestranska uporaba

Smetarniki lahko poleg shrambe vaših zabojnikov nudijo streho nad glavo tudi vašemu orodju in ostalim pripomočkom, za katere iščete primerno mesto.

Smetarniki za večje objekte

 

V podjetju Nadstreški M-Kaiser po naročilu izdelujemo tudi smetarnike za večje objekte, kot so stanovanjske hiše, bloki, podjetja … Primer si lahko ogledate spodaj.

Nadstrešek za smetarnik

V podjetju M-Kaiser nudimo široko paleto materialov, modelov in barv smetarnikov, zato verjamemo, da boste primernega za svoj dom, ki se bo skladal z vašo arhitekturo in okolico, našli tudi vi.

Več o naši ponudbi pa TUKAJ.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja