Kakovost in zadovoljstvo.

Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo nadstreškov za terase, avtomobile, bazene, … Z več kot 10-letnimi izkušnjami in pridobljenem znanju, slovenskemu in evropskemu trgu ponujamo unikatno in kakovostno izdelane nadstreške, ki nudijo zaščito vašega imetja. Upamo si trditi, da z znanjem in izkušnjami kljubujemo izzivom sedanjosti in prihodnosti in ob tem sledimo cilju, da zadovoljimo vaše potrebe, za vas najdemo najbolj optimalno rešitev, obenem pa ohranimo vaše zaupanje!

Vse na enem mestu.

Strankam ponujamo izdelavo in montažo vseh vrst nadstreškov - za terase, avtomobile, bazene, … Vsak nadstrešek je unikaten in prilagojen vašim potrebam in željam. V podjetju M-Kaiser poskrbimo za celotno storitev – izmero na domu, svetovanje, izdelavo in montažo, ki je ključnega pomena.
Naš prodajni asortiman obsega tudi senčila, s katerimi boste v bivalnem prostoru ustvarili prijetno vzdušje, obenem pa preprečili segrevanje notranjosti.

Idealen partner.

Z izbiro ponudnika boste izbrali tudi partnerja, s katerim boste sodelovali naslednjih nekaj let – tudi desetletij. Z nami boste pridobili strokovno podkovanega, odzivnega in prilagodljivega partnerja, ki vsakič znova najde najbolj optimalno rešitev.