Steklo

Steklena kritina je prava izbira za vse tiste, ki si želijo enkratne in trajne rešitve. Zanjo je značilno, da je odporna na vse vremenske razmere, enostavna za vzdrževanje in da odlično prepušča svetlobo. Dodatna prednost je tudi dolga življenjska doba, prav tako omogoča sodoben in moderen videz. Steklo je lahko lepljeno, kar poveča odpornost proti udarcem, lahko pa ga tudi toniramo, peskamo ali pa med lepljena stekla dodamo še mlečno folijo.

Makrolon Polikarbonat

Gre za zelo trden material, ki ga odlikuje visoka UV obstojnost, zaradi česar dolgo ne porumeni ali izgubi transparentnosti. Ima odlične optične, termične in mehanične lastnosti, plošče pa so lahke in odporne na udarce, obenem pa veljajo za dobre izolatorje. Zaradi naštetih lastnosti ima tovrstna kritina dolgo življenjsko dobo, prepustnost svetlobe pa je visoka.

Pločevina

Moderen videz, visoka kakovost, enostavnost izdelave in montaže so tisti razlogi, zaradi katerih je odločitev, da nadstrešek pokrijete s pločevino, pravilna. Kritine iz pločevine so prav tako odporne na vremenske pogoje, nudijo pa tudi dolgo življenjsko dobo. Prednost pločevine je tudi ta, da zadrži toploto, kar je posebej uporabno pri avtomobilskih nadstreških in pri terasah, ki se nahajajo na sončni legi.

Pohodne ali zelene strehe

Osnova za pohodne ali zelene strehe je EPDM kritina, ki ima dolgo življenjsko dobo in je dodatno ojačana s steklenimi vlakni. Prednosti tovrstne strehe so številne – vse od nižjih stroškov objekta in daljše življenjske dobe strehe pa do blaženja zvoka in hlajenja objekta v poletni vročini. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.