Nadstreški z lopo

 

Nadstreški z lopo so vse pogostejša izbira tistih, ki si želijo celostne ter elegantne rešitve v enem, obenem pa želijo pridobiti dodaten zunanji pokrit in zaprt prostor. Uporabljajo se lahko v različne namene – za shranjevanje koles, orodja, igrač, drv in ostalih pripomočkov, ki bi sicer ležali okrog hiše. Če pa želite lopo oblikovati kot skladišče, jo lahko večate v višino. To je še posebej praktično, če imate na voljo manjši prostor. Najvišje razpoložljive mere za lopo so običajno 2,1 m. Ker radi zaokrožimo nadstreške v celoto, lope izdelujemo le v sklopu nadstreškov in ne posamično. Kadar se lotimo tega projekta, moramo upoštevati naslednje dejavnike.

  • Dimenzije in material

Osnova nadstreška je izdelana iz jekla oziroma lesa, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, visoko kakovost in maksimalno funkcionalnost. Vsak nadstrešek z lopo je izdelan po naročilu in je unikaten, zato se lahko dimenzije in oblika prilagajajo glede na želje naročnika.

  • JEKLENI nadstreški z lopo

Jekleni nadstreški z lopo zaradi svojih lastnosti zagotavljajo visoko kakovost, odlikuje pa jih dolga življenjska doba. Kakovosten material zagotavlja popolno zaščito vsega tistega, kar se nahaja pod njim, ne glede na vremenske razmere. Na voljo so v standardnih in posebnih izvedbah, po želji naročnika. Jekleni nadstrešek z lopo v celoti izdelamo v delavnici, nato ga dostavimo na lokacijo montaže. Ta traja približno 1 dan, odvisno od zahtevnosti.

  • LESENI nadstreški z lopo

Leseni nastreški z lopo so izdelani iz najkakovostnejšega lepljenega lesa, ki zagotavlja visoko kakovost in ima dolgo življenjsko dobo. Les velja za priljubljen material, ki zaradi svojih lastnosti in izgleda deluje toplo in naravno. Tudi leseni nadstrešek z lopo izdelamo popolnoma po željah strank, na voljo pa so tudi standardne izvedbe. Leseni nadstrešek z lopo v celoti izdelamo v delavnici, nato ga dostavimo na lokacijo montaže. Ta traja približno 1 dan, odvisno od zahtevnosti.

  • Kritina

Pomembno je, da je kritina trpežna in da varuje tisto, kar se nahaja pod nadstreškom. Na voljo so različni materiali, najpogostejša izbira strank pa je pločevinasta streha z izolacijo, ki ima dolgo življenjsko dobo, odlično kljubuje različnim vremenskim razmeram in zelo dobro zadržuje toploto. Dež in sneg znata pogosto povzročati preglavice, tudi veter postaja vse bolj močan in nadležen. Nekatere strehe teh vplivov na dolgi rok ne prenesejo najbolje, zato je odločitev za dobro streho nadstreška z lopo zelo pomembna. Več o različih vrstah kritine preberite TUKAJ.

  • Prostor

Koliko prostora lahko namenite nadstrešku z lopo? Pri merjenju razpoložljivega prostora moramo upoštevati še prostor, ki bo potreben, da se lahko premaknemo za namestitev in popravila. Na nadstrešek je mogoče namestiti tudi sončne kolektorje, vendar je pred tem potrebno teren dobro pripraviti, da drevesa ali objekt v bližini, sončni svetlobi ne preprečuje dostopa. Za klasičen nadstrešek z lopo, pod katerim bo parkiran avtomobil in kjer boste shranjevali vrtno orodje, manjše kosilnice in druge drobnarije, bodo primerne mere 5,5 x 5,5 m 1. Seveda vam po želji naredimo še večjega.

Ko se odločate za popoln nadstrešek z lopo, vas barve in modeli ne smejo zavesti, raje se odločite za trajnost in uporabnost, sicer vam pa vse to nudimo pri nadstreških M-Kaiser.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja