Leseni nadstreški

Podaljšajte življenjsko dobo vašega avtomobila z nadstreški M-Kaiser. Sami veste in nobena skrivnost ni, da avtomobile, ki niso v garaži ali pod nadstreški rjavenje doleti veliko prej. Nadstreški so prava rešitev za vaš avto, skuter, kolo, skiro in vsa ostala prevozna sredstva, ki jih želite zaščiti pred poletnimi plohami, nevihtami, točo, vetrom in vročim soncem.

Naj vam predstavimo lesene nadstreške

Pri nas imamo za vas nešteto možnosti in oblik lesenih nadstreškov, se pa kljub pestri ponudbi z veseljem prilagodimo tudi vašim željam, saj smo radi individualni in praktični. Poiščite svojo najljubšo različico lesenega nadstreška med že izbranimi modeli TUKAJ, v galeriji fotografij pa si poglejte kako naši nadstreški izgledajo še v praksi.

Tokrat bomo pod drobnogled vzeli lesene nadstreške, ki so cenovno najbolj dostopni in enostavni. Marsikdo se postavitve lesenega nadstreška loti kar sam. Mi pri montaži stavimo na naše strokovnjake, saj je za kvaliteten nadstrešek potrebne tudi nekaj matematike in fizike, da o kvaliteti, impregnaciji, suhosti lesa in ostalih možnih pasteh niti ne začnemo.

Zakaj bi se po tako napornem tempo v službi, vi vsako popoldne, teden za tednom potili še doma. Najemite naše strokovnjake, ki so jih zgradili že več kot 1000, saj vam bodo leseni nadstrešek, zaradi več kot 10 letnih izkušenj postavili v pičlih nekaj urah, da boste z vašo družino uživali v njem že to poletje.

 

Najpomembnejše informacije

Leseni nadstreški so sestavljeni iz lepljenega smrekovega lesa in kritine, ki bodo vaše premoženje varovali pred vremenskimi vplivi vse leto. Vzdrževanje zaradi uporabe kakovostnega lepljenega lesa BSH24 ne potrebuje veliko, je pa vsekakor potrebna občasna zaščita, saj gre vendar za material, ki diha.
Kritina velja za enega ključnih elementov, ko govorimo o trajnosti nadstreška. Poznamo jih več vrst, njena najpomembnejša funkcija je, da varuje, kar je pod njo in iz tega razloga mora biti dovolj odporna in kakovostna. Pri njeni izbiri je potrebno upoštevati naklon nadstreška in same konstrukcije.
Leseni nadstrešek lahko obdržimo v naravni barvi lesa, lahko pa si svoj odtenek izberete na barvni karti Sigma Coatings.

Našo ponudbo kritine in barv najdete TUKAJ.

Opcija z lopo

Lesene nadstreške za avtomobile in tudi terase lahko kadarkoli nadgradimo z lopo, shrambo za vrtno pohištvo, kolesa, prav tako jih lahko po potrebi opremimo tudi z dodatki za zaščito pred vetrom, ali pa jim dodamo žlebove in stene,… kakor boste vi želeli.

Nadstreški M-Kaiser zagotavljajo odlično kroženje zraka, kar omogoča vašemu avtomobilu v primeru dežja, hitro sušenje in na tak način ga dolgoročno zaščitimo pred rjo. Nadstreški vašemu avtomobilu ne dajejo le varnega zavetja, ampak v poletnih dneh še kako potrebno senco, da boste v svojih jeklenih konjičkih lažje dihali in se ne boste zlepili na avtosedež še preden boste prispeli na cilj, pozimi pa z avtomobila ne bo potrebno čistiti snega.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja