Vzdrževanje steklene kritine na vašem nadstrešku!

Pravijo, da je organizacija pol dela. Tako je tudi s čiščenjem nadstreškov. Če storitev opravijo profesionalci, kot jih imamo v podjetju M-Kaiser, potem so vse skrbi odveč. Umazanija, plesen, madeži ali razpoke na nadstrešku naj vas nikar ne skrbijo. Pri kakšnih mačjih stopinjah pa smo žal nemočni. Le-te bo spral naslednji dež, vse ostalo pa bomo v podjetju M-Kaiser preprečili z našo garancijo in pravilno izvedbo.

Nanotehnologija, nano premaz, nano kaj?!

Nadstrešku lahko podaljšamo življenjsko dobo s pravilno izgradnjo, postavitvijo, zaščito in kar je najpomembnejše, z izbiro pravilnih materialov. Na njegovo življenjsko dobo prav zagotovo vpliva strešna kritina, ki ne samo, da zavaruje tisto, kar se nahaja pod njim, ampak tudi samo ogrodje nadstreška. Zavedamo se, da je izbira kritine zelo široka, zato se bomo tokrat posvetili izključno eni – steklu. Steklo je namreč najbolj primerna kritina za nadstreške na terasi, o katerih je v teh spomladanskih mesecih več govora.

Lepljeno steklo je ena izmed tistih vzdržljivih kritin, ki jo lahko dodatno zaščitite z nanotehnologijo.
Ta sodobna tehnologija spremeni lastnosti površine, na kateri se uporabi. Gre za izboljšavo, ki ščiti nadstrešek pred nevšečnostmi, kot so umazanija in različni vremenski vplivi. Nanotehnologija poskrbi, da bo zaradi posebnega premaza na steklu preprečevala oljnim madežem, kemičnim sredstvom, vodi, slani vodi, kislemu dežju, bakterijam, mikroorganizmom, plesni in mahu, da bi pustili svoje sledi.

Naj stvari so tri, tudi pri nanotehnologiji

Čeprav se zdi, da je lepljeno steklo gladka površina, pa temu ni povsem tako. Ima čisto majhne, mikroskopske pore, kjer se lahko zadržuje takšna in drugačna tekočina, a z nanotehnologijo se prepreči tudi to. Potrebni so vsaj trije nano premazi, da se te mikroskopske pore zaprejo, posledično pa tekočina in vsa umazanja enostavno ter varno stečeta z vašega nadstreška, namesto, da bi se zadržala na njem v obliki madežev in vam pozročala sive lase. To ne pomeni, da bo nadstrešek vedno sijoč in čist, le tako pogosto ga ne bo treba čistiti s pretirano agresivnimi čistili. Naše izkušnje kažejo, da so dovolj močna roka, volja in mokra krpa, še bolje pa se obnese visokotlačni čistilnik.

Izgled nadstreška

Če torej želite podaljšati življenjsko dobo nadstreška je nanotehnologija zelo dobrodošla. Nadstrešek si običajno zamislimo zaradi varnosti, uživanja ali lepšega izgleda našega objekta, zato je nujno potrebno poskrbeti za vzdrževanje in stabilnost le-tega.

Nano premaz ne bo uničil izgleda vašega nadstreška, ravno nasprotno, zaščitil ga bo. Je tanek in neviden, zato je z njim dejansko smiselno zaščititi želeno površino. Na čist in suh nadstrešek ga lahko nanesete sami, če pa želite, da je nano premaz preverjen, pa bomo rade volje to profesionalno in kakovostno opravili pri nas v podjetju M-Kaiser.

Razmislite in se nam oglasite.

Dodatne informacije lahko dobite na info@m-kaiser.si ali na telefonski številki 040 895 656.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja