Nadstrešek za avtomobil na vašem dvorišču

Nadstrešek za avtomobil na dvorišču

 

Razmišljate, da bi naredili zavetje za svoj avtomobil, vendar ne želite garaže? V tem primeru je postavitev nadstreška odlična rešitev. Tako vaš avto, ko bo parkiran doma, ne bo prepuščen na milost in nemilost poletni toči, močnemu dežju, zmrzali ali večjim količinam snega.

 

Zakaj nadstrešek za avto in ne garaža?

 

V prid nadstreškom govori veliko stvari. V prvi vrsti je ta, da je njegova postavitev enostavnejša in manj zamudna kot postavitev garaže. Nadstrešek je običajno postavljen v nekaj urah, oziroma najkasneje v enem dnevu, odvisno od kompleksnosti in terena kar pomeni, da lahko njegove prednosti začnete koristiti nemudoma. Možno jih je postaviti praktično povsod, kar pa za garažo ne drži. Prav tako je nadstreške mogoče iz takšnih in drugačnih razlogov tudi prestaviti oziroma jih preseliti na drugo lokacijo. Dodatno pa nadstrešek v primerjavi z garažo vzame manj prostora. Je idealna kombinacija, ko želimo dobro razmerje med ceno in učinkovitostjo. S finančnega vidika predstavlja nadstrešek manjši zalogaj kot garaža, saj gre za preprosto a učinkovito konstrukcijo, narejeno iz aluminija, jekla ali lesa. Prav tako pa v vsakem trenutku dopušča nadgradnjo, kot je recimo zaprtje stranice … Potrebno je izpostaviti, da nastrešek za avtomobile dopušča veliko svobode, ko govorimo o dizajnu in ga je enostavno prilagoditi okolici oziroma hiši ob kateri bo stal.

 

Ko se odločate za nadstrešek je potrebno razmisliti o večih stvareh. Potrebno se je odločiti kakšno konstrukcijo želite – naj bo aluminijasta, jeklena ali lesena? Vsaka ima svoje lastnosti in prednosti, preverite jih lahko tukaj. Prav tako se je potrebno odločiti, kakšna naj bo kritina, ki bo varovala tisto, kar se bo nahajalo pod nadstreškom – bo to steklo, pločevina, EPDM kritina ali polikarbonatne plošče. O EPDM kritinah smo pred kratkim pripravili tudi članek, več si lahko preberete tukaj. Vsem kritinam je skupno, da so kakovostne in da ne potrebujejo veliko vzdrževanja, njihova življenjska doba pa je dolga. Preden pa vam strokovnjaki nadstrešek dejansko izdelajo in zmontirajo je potrebno določiti še njegovo dimenzijo (želite, da je pod njim dovolj prostora za en avto ali več) in obliko. Pri nas jih izdelamo po želji in glede na vaše potrebe, zato je vsak nadstrešek popolnoma prilagojen.

 

Kako izbrati ponudnika, ki mu boste zaupali izdelavo nadstreška?

 

Na trgu se pojavlja veliko ponudnikov, ki bodo poskrbeli za izdelavo in postavitev nadstreška za avto. Dobro je, da najdete izvajalca, ki bo poskrbel za celovito storitev – za izmero in svetovanje, izdelavo, montažo in tudi morebitna kasnejša popravila. V vsakem primeru imejte v mislih, da je montažo nadstreška bolje prepustiti strokovnjakom.

 

Za vsa vprašanja in nadaljnje informacije smo za vas dosegljivi na info@m-kaiser.si.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja