Letne kuhinje

Pomladni meseci so običajno pravšnji, da počistimo teraso, pripravimo mizo in stole, da bomo uživali zunaj na sončku in prihajajočih višji temperaturah. Svoj dnevni prostor bomo tako preselili na teraso in v letno kuhinjo. Če nam prostor dopušča, si jo lahko omislimo tudi na nekoliko večjem balkonu. Zakaj pa ne?

Z nadstreški M-Kaiser je tudi to mogoče, saj se brez težav uskladimo že z obstoječo arhitekturo ali pa se popolnoma prepustimo vašim idejam. Zdaj bi bil pravi čas, da razmislite, če potrebujete nadstrešek za letno kuhinjo ali postavitev novega, da zaščitite kuhališče, omarice za shranjevanje, pomivalno korito in delovno površino. Morda se pa odločate za renovacijo stare letne kuhinje? Tudi to ne bo nobena težava.

Čar letne kuhinje

Letne kuhinje imajo, tako kot vse ostale stvari, številne prednosti ter seveda slabosti. Da bo vaša odločitev lažja, vam v nadaljevanju predstavljamo oba vidika.

Prednosti letne kuhinje:

  • je na prostem,
  • kadar zažgemo kosilo, ni potrebno oprati še zaves 😊,
  • žar si lahko privoščimo kadarkoli,
  • piknik ni problem,
  • dolge debate s prijatelji na poletni večer,
  • je praktična,
  • v njej lahko uživaš tudi ob manjši plohi.

Pomanjkljivosti:

  • slaba izbira družbe na vroč poletni večer.

Vi torej izberite prave pipe, trpežen pult in vso opremo, da se boste v letni kuhinji počutili svobodno in domače in da bodo kuharske ideje švigale, kot strele med nevihto. Pri nas pa bomo poskrbeli za zračenje in požarno varnost, da boste kuhalnico vrteli v senci, pa vendar s popolno osvetlitvijo tega, kar želite.

Da vaše letne kuhinje ne bo načel zob časa bomo poskrbeli z nadstreški M-Kaiser, saj bo vaš najljubši letni prostor le tako primerno in varno zaščiten pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Pred močnim vetrom, dežjem in točo.

Ste že tam? Pri nadstrešku?

Ste si v mislih že naslikali svojo letno kuhinjo? Naj postane realnost, sanjajte raje dolgo indijansko poletje, da se boste pod nastreškom M-Kaiser v svoji letni kuhinji sproščali vse do pozne jeseni.

Ključne stvari, na katere bodite pozorni pri izbiri nadstreška za letno kuhinjo:

  • Izbira uporabe materiala je zagotovo ena izmed pomembnejših odločitev. Materiali, ki jih uporabljamo v podjetju M-Kaiser veljajo za sodobne in so pravi estetski dodatek objektu. Pri nas lahko izbirate med lesom, jeklom in aluminijem.
  • Kritina ni pomembna samo za ohranjanje trajnosti nadstreška, njena primarna naloga je varovanje tistega, kar se nahaja pod njim pred različnimi vremenskimi vplivi. Priporočamo steklo, polikarbonatne plošče, pločevino ali PVC in EPDM folije.

Vaša letna kuhinja bo zelo verjetno daleč najbolj popolna in vi zadovoljni, če za kritino uporabite steklo in polikarbonat, saj prepuščata največ svetlobe.Kot trajno rešitev za vašo letno kuhinjo pri nas za kritino priporočamo steklo. V tem primeru boste varni pred vremenskimi vplivi, obenem pa steklena kritina odlično prepušča svetlobo, ki jo boste potrebovali za kuhanje na prostem. Kot pika na i – vzdrževanje je zelo enostavno. Poskrbeli bomo, da bo ta investicija v stekleno kritino sodobna in moderna, saj vam lahko nudimo več vrst videza. Steklo, kot kritino, bomo na vašo željo izdelali tonirano, peskano ali z dodatkom mlečne folije.

Obstaja pa še ena zelo kakovostna alternativa steklu, in sicer Makrolon polikarbonat, ki velja za trden material. Ta izbira vas bo zelo prijetno presenetila, saj material ne bo porumenel, plošče polikarbonata pa so lahke, odporne in veljajo za dobre izolatorje. Najbolje bo, da se o tem prepričate na lastne oči in nas kontaktirate. Z veseljem vam bomo prisluhnili.

Na voljo smo vam na info@m-kaiser.si ali na telefonski številki 040 895 656.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja