Dimenzije

Nadstreške za avtomobile izdelujemo v standardnih dimenzijah, katere lahko vidite v tabeli, mogoče pa jih je tudi izdelati v poljubnih dimenzijah - po vaši želji (v okviru statike).

Tehnični list nadstreškov M-KaiserPrenesi tehnični list

 
Širina
Globina
Višina
1 AVTO
350cm
550cm
po meri
2 AVTA
550cm
550cm
po meri
3 AVTI
750cm
550cm
po meri
Po meri

Jeklena konstrukcija

Konstrukcija sodobnega nadstreška za avtomobile in terase je lahko narejena iz različnih materialov. Stranke se najpogosteje odločajo za nadstreške iz aluminija, priljubljena materiala pa sta tudi jeklo in les. Kakšen material izbrati je odvisno predvsem od želj in zahtev, ki jih ima stranka ter od okolja, v katerega ga bomo postavili.

Kritina

Kritina velja za enega ključnih elementov, ko govorimo o trajnosti nadstreška. Poznamo jih več vrst, njena najpomembnejša funkcija pa je, da varuje pred vremenskimi vplivi tisto, kar se nahaja pod njo. Iz tega razloga mora biti tudi dovolj odporna in kakovostna. Pri njeni izbiri je potrebno upoštevati tudi naklon nadkritja in same konstrukcije, obenem pa je dobro, da je takšna, da prepušča dovolj svetlobe. Priporočamo vam naslednje:

Steklo Polikarbonat
Pločevina PVC in EPDM

Nadstreški v različnih barvah

Barve

Barvo aluminijastih in jeklenih nadstreškov lahko izberemo glede na RAL lestvico, ki ponuja širok spekter barv različnih odtenkov. Pri lesenih nadstreških za avtomobile in terase pa lahko izbiramo barve po barvni karti Sigma Coatings. Prav tako so leseni nadstreški dodatno zaščiteni z impregnacijskim premazom in UV odpornim lakom.

Opcija z lopo 

Nadstreške za avtomobile in terase lahko kadarkoli nagradimo in jih dogradimo z lopo, shrambo za vrtno pohištvo, kolesa, prav tako jih lahko po potrebi opremimo tudi z dodatki za zaščito pred vetrom, ali pa jim dodamo žlebove, stene, ...