Tudi vas moti izgled smetnjakov na dvorišču? Za vas imamo rešitev.

Nadstrešek za smetarnik

Si tudi vi želite smetnjake postaviti čim dlje od hiše, da jih nihče ne vidi, saj kazijo podobo vaše okolice? Žal je tako, a vsi dobro vemo, da jih je nujno potrebno imeti nekje blizu, pri roki. Sicer bo pogajanj o tem, kdo bo danes izpraznil smeti, še več 😊.

 

Če se boste odločili in pred svoj dom postavili smetarnik, takšnih težav ne boste več imeli.

 

Smetarnike lahko pred domovi najdete vse pogosteje. Razlog za to je, da prinašajo številne prednosti. Tista najpomembnejša, zaradi katere se vse več ljudi odloča zanje je zagotovo ta, da bo okolica z njimi postala bolj urejena. Smetnjaki bodo namreč skriti v estetsko dodelane smetarnike, ki bodo stilsko dopolnili okolico vašega doma in postali nepogrešljiv element. Naslednji razlog, mimo katerega ne moremo je, da boste smetnjake na takšen način zaščitili pred različnimi vremenskimi pogoji in tako podaljšali njihovo življenjsko dobo. Obenem pa boste dostop do njih imeli samo vi, saj jih lahko dodatno opremimo s ključavnico. Tako se ne boste več potrebovali ukvarjati s tem, ali vanje odpadke poleg vas odlaga še kdo drug.


Edinstvenost vsake posamezne hiše zahteva unikaten in premišljen pristop, ko se odločate za dodatne zunanje konstrukcije. Pa čeprav gre samo za smetarnik. Ker jih pri nas izdelamo po naročilu in vaših željah, ob tem seveda upoštevamo tudi ostalo arhitekturo, da se čim bolj sklada z obstoječimi objekti. Konstrukcija smetarnikov je običajno izdelana iz jekla, lahko pa jo izvedemo tudi v aluminiju.

 

Smetarniki za večje objekte

Po naročilu v podjetju Nadstreški M-Kaiser izdelujemo tudi smetarnike za večje objekte, kot so stanovanjske hiše, bloki, podjetja … Primer si lahko ogledate spodaj.

Nadstrešek za kante za smeti

 

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja